08-564 808 00 kontakt@vicetech.se

Tjänster

IT-relaterade tjänster för ökad effektivitet

I den hårdnande konkurrensen blir IT viktigare och viktigare för företagen. Systemen blir alltmer komplexa, samtidigt som kraven på tillgänglighet ökar.

Många företag har varken tid, pengar eller möjligheter att utveckla personalens kunskaper i samma takt som tekniken. Det är då vi kan hjälpa till. Vi underhåller befintlig utrustning, kompletterar med ny och kommer med rekommendationer så att er verksamhet fortlöper utan driftstopp.

”Mitt kontor”

Vår produkt ”Mitt Kontor” erbjuder en samlad tjänst där de flesta behoven tillgodoses på en och samma plats. Du loggar in till ditt skrivbord via Internet och arbetar precis som vanligt med de program du är van vid.

Serverhosting

Hos ViceTech kan ni ta del av en väl fungerande infrastruktur, vare sig ni väljer att ställa hit egna servrar, sk co-location, eller hyra en dedikerad lösning.

Allting du kan tänkas behöva

Samla dina it tjänster hos oss för att förenkla hantering och spara tid.

Distansarbete

Du loggar in till ditt skrivbord via Internet och arbetar precis som vanligt med de program du är van vid.

Säkerhet

Vi erbjuder brandväggs-tjänster där vi kan övervaka trafik, upprätta krypterade tunnlar och framförallt se till att all oönskad trafik stoppas effektivt in till Er.

Outsourcing

Vicetech lägger stor vikt vid att ledsaga sina kunder till kostnadseffektiva och framtidssäkra lösningar.

Hosted Exchange

Ni får tillgång till samma e-post/kalender funktionalitet och säkerhet som hos storföretagen till ett attraktivt pris..

Backuplösningar

Vare sig det ska ske lokalt eller online kan vi hjälpa till att säkerställa all affärskritiska data.

Licenshantering

Med hjälp av rätt licensiering får man en enklare och flexiblare administration av allt som rör mjukvara, och i slutändan även en kostnadseffektivare lösning för företaget.

Spamfilter

ViceTechs Spamfilter är en internetbaserad tjänst som förhindrar skräppost och även virus från att ta sig in i ert nät. Vårt spamfilter blockerar upp till 98% av företagets skräppost.

Redo att komma igång?