08-564 808 00 kontakt@vicetech.se

Serverhosting

Hos ViceTech kan ni ta del av en väl fungerande infrastruktur, vare sig ni väljer att ställa hit egna servrar, sk co-location, eller hyra en dedikerad lösning.

Spara tid och pengar med hostad server

Att bygga upp en egen servermiljö och sköta driften av den kräver kompetens och stora investeringar. Många väljer i stället att låta en extern partner sköta driften av systemen, d.v.s. serverhosting. Hos ViceTech kan ni ta del av en väl fungerande infrastruktur, vare sig ni väljer att ställa hit egna servrar, sk co-location, eller hyra en dedikerad lösning.

Dedikerad Server

Med tjänsten Dedikerad server så hyr ni server och drift av ViceTech. För en fast kostnad får ni tillgång till en server med överenskommen prestanda som placeras i ViceTechs serverhall. Driften och underhållet sköts av vår kompetenta personal. Vi erbjuder ett antal färdiga lösningar anpassade för att passa både stora och små företag. Har ni specifika krav på hårdvara etc. så skräddarsyr vi en lösning åt er.

Co-location

Med tjänsten Co-location så hyr ni driften av er server av ViceTech. Detta innebär att ni placerar er server i ViceTech serverhall och tar del av vår infrastruktur och kompetens. Co-location är en optimal lösning för företag som idag redan har investerat i egna servrar och/eller egna mjukvarulicenser.

Kontakta oss så berättar vi mera!

Intresserad?